Gehaktballetjes in satésaus
Gehaktballetjes in satésaus, zo simpel om te maken maar zó lekker! Je maakt er veel mensen blij mee. Gehaktballetjes doen het ook altijd goed op borrels en partijen, want bijna iedereen lust het. Een heerlijk hapje voor als je een beetje trek begint te krijgen. Het lekkerste is om de satésaus meteen over de balletjes te gieten en ze direct te serveren, zodat het nog lekker warm is. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |