Bladerdeeg bites met geitenkaas, walnoot, honing en tijm
Simpel, snel en lekker - dat vinden wij echt een top combinatie. Deze bladerdeeg hapjes met geitenkaas, walnoot, honing en tijm zijn precies dat! Heerlijk, maar ook super makkelijk en snel te maken. Lekker bij de borrel, maar ook als tussendoortje. Je kunt ervoor kiezen om verse bladerdeeg te gebruiken, maar bladerdeeg uit de vriezer kan ook prima. Net wat je lekkerder of handiger vindt. Wij gebruiken een muffinvorm, dat is wel heel handig voor deze hapjes. Het kan eventuel ook zonder, dan zou je de hapjes dicht moeten klappen zodat de geitenkaas en honing niet uitlopen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |