Gekarameliseerde balsamico-uientaartjes
Deze bladerdeegtaart met gekarameliseerde balsamico-uien zijn erg lekker om te serveren als voorgerechtje. Ze zijn heel gemakkelijk om te maken, maar door de balsamico, gekarameliseerde uien en de geitenkaas hebben ze ook iets aparts. De uien moet je van te voren eventjes karameliseren en de geitenkaas kun je eventueel vervangen door feta. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |