Gekarameliseerde peer met stroopwafel
Dol op stroopwafels en op toetjes? Dan is deze gekarameliseerde peer met stroopwafel een dikke vette aanrader! Karameliseer de peer door deze in roomboter te bakken en met wat suiker. Serveer de peertjes vervolgens op een bodem van kwark, strooi er stukjes stroopwafel overheen en maak het geheel af met wat geraspte chocolade. Klinkt heerlijk toch? En wat ook heel fijn is: het is zo gemaakt! Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |