Gepaneerde schnitzel met ovengroenten

Gepaneerde schnitzel met ovengroenten


Ben je gek op schnitzel, maar koop je de gepaneerde variant altijd kant-en-klaar? Vanaf nu hoeft dat niet meer. Het zelf paneren van schnitzels is namelijk echt een fluitje van een cent. Binnen 10 minuten heb je de heerlijke gepaneerde schnitzel namelijk al klaar. Serveer de schnitzel met wat aardappeltjes en wortels uit de oven en je het een top maaltje. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Paul Schuiling
  • Foody redactie
Kalkoenschnitzel
 4
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Frisse kalkoenschnitzel
 2
PhilippineLiefde voor Lekkers
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Fresh & Easy: Zelfgemaakte Kipschnitzel
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.