Gepaneerde vis

How to: vis paneren


Niet alle vis is van zichzelf even spannend van smaak. Pangasius of koolvisfilet kan bijvoorbeeld vrij saai zijn, maar met een lekker krokant paneerlaagje maak je het net allemaal wat lekkerder. Dat is gelukkig helemaal niet moeilijk om te doen. Dit paneerlaagje is trouwens ook lekker om te gebruiken om vlees te paneren, dus als je zin hebt in een zelfgepaneerd schnitzeltje dan is dit het recept voor jou!

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Amira Hot
Vis met couscous korstje
 1
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Wraps met krokante vis
 10
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Vis met pesto en parmaham
 15
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Video Koken met Bart’s Fishtales:  Vis in zoutkorst
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.