Geroosterde bloemkoolsalade

Snelle basis groentesoep


Dit frisse lenterecept met geroosterde bloemkool is een feestje op je bord. Samen met de avocado, serannoham en feta zet je een super smaakvolle salade op tafel. Maak het knoflookbrood er bij, dit geeft je maaltijd lekker veel vulling. Heerlijk als lunch, maar ook als lichte avondmaaltijd. Eet smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Marijke Baart
  • Ariane De Smet
  • Jill Jennifer
  • Isabel de Bruijn
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Judith Bandell
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.