Geroosterde kikkererwten
Met kikkererwten kun je heel gemakkelijk een lekkere gezonde snack maken. Door ze op smaak te brengen met knoflookpoeder en paprikapoeder en ze daarna te roosteren, worden de kikkererwten heel crunchy en lijken het net borrelnootjes. Alleen dan nét wat gezonder. Ideaal is dat ze na het bakken knapperig blijven, dus je kunt ze prima bewaren. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |