Geroosterde pompoenpitten

Geroosterde pompoenpitten


Gooi je, wanneer je een pompoen hebt klaargemaakt, vaak de pitten weg? Zonde! Het is namelijk super gemakkelijk om de pompoenpitten te roosteren en te gebruiken in verschillende gerechten. De geroosterde pompoenpitten zijn heerlijk over een salade, door een (pompoen)soepje, door de yoghurt of om zo uit de hand te eten. In dat laatste geval is het lekker om de pompoenpitten extra op smaak te brengen met kruiden als oregano, chillipoeder, paprikapoeder of kaneel. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Kruimelcakejes met mangocurd Kruimelcakejes met mangocurd
Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • agnesvw
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.