Geroosterde pompoenpitten

Foody Redactie


Gooi je, wanneer je een pompoen hebt klaargemaakt, vaak de pitten weg? Zonde! Het is namelijk super gemakkelijk om de pompoenpitten te roosteren en te gebruiken in verschillende gerechten. De geroosterde pompoenpitten zijn heerlijk over een salade, door een (pompoen)soepje, door de yoghurt of om zo uit de hand te eten. In dat laatste geval is het lekker om de pompoenpitten extra op smaak te brengen met kruiden als oregano, chillipoeder, paprikapoeder of kaneel. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Yoghurt-aardbeien ijsjes
 6
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
3x bietensap
 16
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.