Geroosterde Spruitjes

Foody Redactie


Spruitjes: niet iedereen is er even dol op, en ik moet toegeven dat hoewel ik ze wel lust, ik er ook niet heel erg fan van ben. Toch is deze variatie op de spruit bijzonder lekker. Je kookt ze namelijk niet, maar je roostert ze met rozemarijn en knoflookolie, en brengt ze verder op smaak met Parmezaanse kaas, peper en zout. Vooral in een stamppotje* is dat ontzettend smaakvol, dus ook als je niet van spruitjes houdt is het echt een goed aanrader!

 

*Voeg voor de stamppot uiteraard nog wel wat aardappeltjes en spekjes toe! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Monique
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.