Geroosterde spruitjes met pastinaakfriet en Parmezaan

De één is er gek op, de ander verafschuwt ze. Spruitjes zijn niet bepaald allemans vrienden. Desalniettemin kun je ze zeker leren waarderen. De manier van bereiden is zeer bepalend in de smaak. Deze variant met pastinaakfrietjes en Parmezaanse kaas is heerlijk en doet de spruiten geheel anders smaken dan gekookt. Geef ze dus eens een kans!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion Kitchen
![]() |
Aziatische sla met gamba’s |
![]() |
Sla met rivierkreeftjes |
![]() |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |