Geroosterde zoete aardappel uit de oven
De bataat, oftewel de zoete aardappel, is erg zoet van smaak en heerlijk om te roosteren. Op die manier komt de zoetigheid nog meer tot zijn recht. De smaak komt overeen met de zoetigheid van een wortel, maar heeft de structuur van een aardappel. Vanwege de zoetige smaak is het heerlijk om er een frisse yoghurtdip bij te serveren met olie, citroensap, rode peper en peterselie. Op deze manier blijft het gerechtje in balans. Geniet ervan.
Tip: liever Voedselzandloper proof? Gebruik dan soja yoghurt in plaats van volle yoghurt.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |