Geroosterde zoete aardappel uit de oven

Geroosterde zoete aardappel uit de oven


4 personen

De bataat, oftewel de zoete aardappel, is erg zoet van smaak en heerlijk om te roosteren. Op die manier komt de zoetigheid nog meer tot zijn recht. De smaak komt overeen met de zoetigheid van een wortel, maar heeft de structuur van een aardappel. Vanwege de zoetige smaak is het heerlijk om er een frisse yoghurtdip bij te serveren met olie, citroensap, rode peper en peterselie. Op deze manier blijft het gerechtje in balans. Geniet ervan. 
Tip: liever Voedselzandloper proof? Gebruik dan soja yoghurt in plaats van volle yoghurt. 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Jolien Assink
  • Foody redactie
  • Yara Mairin
  • Riëtte van Vliet
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.