Geroosterde zoete aardappel uit de oven

Geroosterde zoete aardappel uit de oven


De bataat, oftewel de zoete aardappel, is erg zoet van smaak en heerlijk om te roosteren. Op die manier komt de zoetigheid nog meer tot zijn recht. De smaak komt overeen met de zoetigheid van een wortel, maar heeft de structuur van een aardappel. Vanwege de zoetige smaak is het heerlijk om er een frisse yoghurtdip bij te serveren met olie, citroensap, rode peper en peterselie. Op deze manier blijft het gerechtje in balans. Geniet ervan. 
Tip: liever Voedselzandloper proof? Gebruik dan soja yoghurt in plaats van volle yoghurt. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Jolien Assink
  • Foody redactie
  • Yara Mairin
  • Riëtte van Vliet
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.