Gestold eitje uit de oven
Uitgebreid ontbijten is heerlijk! De feestdagen als pasen en kerst of natuurlijk het weekend lenen zich daar uitstekend voor. Smoothies, pancakes, scones, croissantjes noem maar op. Maar bij een uitgebreid ontbijtje hoort natuurlijk toch ook wel een eitje. En natuurlijk kennen we allemaal het gekookte en het gebakken eitje wel, maar deze variant is toch net iets lekkerder. Een gestold eitje uit de oven met tomaatjes, mozzarella, crème fraîche en basilicum. Heerlijk zacht en romig! Serveer het gerechtje direct met wat geroosterd brood. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |