Gestold eitje uit de oven

Verstopt eitje


Uitgebreid ontbijten is heerlijk! De feestdagen als pasen en kerst of natuurlijk het weekend lenen zich daar uitstekend voor. Smoothies, pancakes, scones, croissantjes noem maar op. Maar bij een uitgebreid ontbijtje hoort natuurlijk toch ook wel een eitje. En natuurlijk kennen we allemaal het gekookte en het gebakken eitje wel, maar deze variant is toch net iets lekkerder. Een gestold eitje uit de oven met tomaatjes, mozzarella, crème fraîche en basilicum. Heerlijk zacht en romig!  Serveer het gerechtje direct met wat geroosterd brood. Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Snelle basis groentesoep
 3
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.