Gestoomde kaneel rijstcake

Gestoomde kaneel rijstcake


6 personen

Deze gestoomde rijstcakejes met kaneel zijn heerlijk als tussendoortje of als dessert. Ze zijn niet te zoet, een klein beetje plakkerig in textuur. Serveer warm of koud met geraspte kokos een een klein beetje suiker en ze zijn perfect. Daarnaast zijn ze super gemakkelijk om te maken en staan ze binnen 35 minuten op tafel. Klinkt goed toch? Enjoy. 
Tip: Je hebt een stoompan nodig. 

 

Favoriet recept van

  • Marcel Kappert
Global Cuisine: Indische Roti Koekoes
 7
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Appel-kaneel cupcakes
 4
Laura's BakeryLaura's Bakery
Appel Kaneel Muffins
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.