Gevulde aubergines

Gevulde aubergines


4 personen

Aubergines zijn lekker  door een salade of een overschotel, maar ze smaken ook prima als je ze vult. Deze aubergines zijn heerlijk gevuld met gehakt, tomaat, rijst, feta en lekkere kruiden. Je kunt de aubergines ook vega maken door het gehakt weg te laten. Eet dit gerechtje met een Griekse salade met tomaat, feta en rode uit. Geniet van deze heerlijke maaltijd!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sofie Geronimo
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.