Gevulde bladerdeegbollen met perzik

Snelle basis groentesoep


Krijg je visite en wil je iets lekkers serveren bij de koffie/ thee? Deze gebakjes van bladerdeeg gevuld met kaneelslagroom en perzik zijn echt hemels! Een heerlijk zoet gebakje welke ook nog makkelijk is om te maken. Bladerdeeg, amandelschaafsel, kaneel, perzik en slagroom is alles wat je nodig hebt om dit gebakje te maken. Ook heerlijk om te serveren als dessert. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Lisa_thijssen
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.