Gevulde calamaris met tomatensaus en polenta

Ingrediënten
- 4 calamaris
- 200 gram half om half gehakt
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 70 gram tomatenpuree
- 400 gram tomatenblokjes
- 1 theelepel paprikapoeder
- ½ theelepel komijnpoeder
- ¼ theelepel cayennepeper
- 1 theelepel gedroogde peterselie
- 150 gram polenta
- 750 milliliter kippenbouillon
- Peper
- Zout
3 personen
Als je geen ervaring hebt met het bereiden van inktvis dan is dit recept perfect voor jou. Gevulde calamaris is een zeer bekend spaans gerecht. Het gerecht is onwijs simpel om te maken, terwijl het toch erg luxe is. Serveer de calamaris met een beetje polenta en tomatensaus. Eetsmakelijk! Tip: koop grote al schoongemaakte calamaris.


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |