Gevulde calamaris met tomatensaus en polenta

Gevulde calamaris met tomatensaus en polenta


Ingrediënten

  • 4 calamaris
  • 200 gram half om half gehakt
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 70 gram tomatenpuree
  • 400 gram tomatenblokjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • ¼ theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel gedroogde peterselie
  • 150 gram polenta
  • 750 milliliter kippenbouillon
  • Peper
  • Zout
3 personen

Als je geen ervaring hebt met het bereiden van inktvis dan is dit recept perfect voor jou. Gevulde calamaris is een zeer bekend spaans gerecht. Het gerecht is onwijs simpel om te maken, terwijl het toch erg luxe is. Serveer de calamaris met een beetje polenta en tomatensaus. Eetsmakelijk! Tip: koop grote al schoongemaakte calamaris.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.