Gevulde champignons

Gevulde champignons


4 personen

Dit gerechtje zal bijna iedereen lekker vinden!  Het handige aan gevulde champignons is dat je de champignons met van alles kunt vullen zodat je iedere keer weer iets anders op tafel zet. Deze keer ben ik gegaan voor een roomkaasmengsel met Parmazaan en spek, zodat de champignons lekker op smaak komen. De gevulde champignons kun je serveren als hapje of amuse, maar ook onderdeel van een tapasdiner of als voorgerecht. Serveer drie stuks op een bedje van rucola om het er extra mooi uit te laten zien!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • Bas Kelly Joël Van Kampen
  • Louise Van Der Kelen
  • Anouk van Zoonen
  • Tania van Huik
  • Ksegenhout
  • Wouter De Kamp
  • Marjon Blokker
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.