Gevulde champignons met pesto, kaas en pijnboompitjes
Deze grote gevulde champignons zijn heerlijk als voorgerechtje, maar kun je ook prima eten tijdens een tapasavondje. De champignons zijn heerlijk gevuld met een mengsel van groene pesto, geraspte kaas, pijnboompitjes en een sjalotje. Binnen een half uurtje zijn deze heerlijke hapjes al klaar. Aan de slag dus en genieten maar! Echt een aanrader!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |