Gevulde champignons met salami

Snelle basis groentesoep


Deze lekkere gevulde paddestoeltjes zijn een zalig hapje bij de borrel of serveer er een paar als voorgerechtje. De vulling is heerlijk pittig door de paprika en salami. Door dat de salami in de oven gebakken wordt, word de smaak nog intenser. Je kunt deze hapjes ook goed voorbereiden. Je kunt de champignonnetjes dan vast vullen, dan hoef je ze slechts nog een kwartiertje af te bakken voor ze te serveren. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Kiki Lemmink
  • Silke Numan
  • Tania van Huik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.