Gevulde dadel met monchou, parmaham en walnoten

Gevulde dadel met monchou, parmaham en walnoten


Gevulde dadels zijn ontzettend lekker en een prima hapje om te serveren bij de borrel. Zo ook deze gevulde dadels met monchou en walnoten. Ontzettend simpel om te maken, maar daarom zeker niet minder lekker. Wikkel nog wat parmaham om de gevulde dadels en je hebt een lekker hapje wat zowel lichtzoet als hartig is. Enjoy! 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Liesje_abc
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.