Gevulde dadels met geitenkaas en Parmaham

Gevulde dadels met geitenkaas en Parmaham


20 personen

Deze gevulde dadels met geitenkaas en Parmaham zijn een heerlijk hapje voor bij de borrel. Ze zijn heel simpel te maken, maar zien er uit of je uren in de keuken hebt gestaan. Het zoete van de dadel is heel lekker in combincatie met het zoute van de Parmaham. Mocht je niet van geitenkaas houden, vervang het dan gerust door roomkaas. Je kunt de hapjes eventueel nog kort verwarmen in de oven, maar koud zijn ze ook heerlijk. Geniet ervan!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Bettina van den Bosch
  • Tania van Huik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.