Gevulde dadels met geitenkaas en Parmaham
Deze gevulde dadels met geitenkaas en Parmaham zijn een heerlijk hapje voor bij de borrel. Ze zijn heel simpel te maken, maar zien er uit of je uren in de keuken hebt gestaan. Het zoete van de dadel is heel lekker in combincatie met het zoute van de Parmaham. Mocht je niet van geitenkaas houden, vervang het dan gerust door roomkaas. Je kunt de hapjes eventueel nog kort verwarmen in de oven, maar koud zijn ze ook heerlijk. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |