Gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème

Gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème


Deze gevulde eitjes met kerriemayonaise en avocado crème met pancetta passen perfect bij de paasbrunch, maar kun je ook zo omtoveren tot borrelhapjes. Of je serveert een eitje als amuse of voorgerechtje tijdens het paasdiner. Yum!! 

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Jouliska de Graaf
  • Dicky Buyk-van Wingerden
  • Katja Cocco
Halloween gevulde eieren
 1
Laura's BakeryLaura's Bakery
Weekendbites: Gevulde eieren met avocado
 12
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Monsteroog eitjes
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.