Gevulde paprika’s met Surinaams gehakt
Een gevulde paprika met een super smaakvolle gehaktvulling doet het altijd goed. Door de vele specerijen en smaakmakers wordt de paprika echt een smaakexplosie. Je kan dus ook prima slechts wat rijst er bij serveren. Doordat het gerecht niet pittig is is het een goede manier om met kinderen wat exotischer te eten. En dat alles ook nog binnen een half uur op tafel. Smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |