Gevulde portobello met spinazie, tomaat en mozzarella

Foody Redactie


Portobello's zijn heerlijk om te bereiden als voorgerechtje. Met dit recept vul je de portobello's met spinazie, tomaat en mozzarella. Deze combinatie is echt super lekker. Verdeel er verder nog wat Parmezaanse kaas over en strooi er wat Italiaanse kruiden overheen. Even een kwartiertje de oven in en je hebt een verrukkelijk voorgerechtje. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wouw52
  • Jolien Vervoort
  • Bertien Damhuis
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.