Gevulde portobello met spinazie, tomaat en mozzarella

Portabella {gevuld met spinazie, tomaat en mozzarella}


4 personen

Portobello's zijn heerlijk om te bereiden als voorgerechtje. Met dit recept vul je de portobello's met spinazie, tomaat en mozzarella. Deze combinatie is echt super lekker. Verdeel er verder nog wat Parmezaanse kaas over en strooi er wat Italiaanse kruiden overheen. Even een kwartiertje de oven in en je hebt een verrukkelijk voorgerechtje. Geniet ervan!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Wouw52
  • Jolien Vervoort
  • Bertien Damhuis
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.