Gevulde puntpaprika met tonijn

Gevulde puntpaprika met tonijn


Puntpaprika's zijn heerlijk zoet van smaak en zijn perfect om te vullen. Van gehakt met groente tot quinoa, je kunt er van alles in doen. Lekker veelzijdig dus. Deze puntpaprika's zijn gevuld met tonijn. Superlekker! En het fijne is dat deze paprika's uit de oven in no time klaar zijn. Serveer met een salade en eventueel zoete aardappels en je hebt een heerlijk maaltje op tafel staan. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Lindie Verdaasdonk-Kok
  • Annemiek Heiligers
  • Simone Heemskerk
  • Jeffrey Davidson
  • Gepke
  • Eva Versloot
  • Guusje van Lith
  • Madieke van der Zee
  • Wil Joop
  • Cvietje
Foody Redactie
 12
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.