Gevulde puntpaprika met tonijn

Puntpaprika's zijn heerlijk zoet van smaak en zijn perfect om te vullen. Van gehakt met groente tot quinoa, je kunt er van alles in doen. Lekker veelzijdig dus. Deze puntpaprika's zijn gevuld met tonijn. Superlekker! En het fijne is dat deze paprika's uit de oven in no time klaar zijn. Serveer met een salade en eventueel zoete aardappels en je hebt een heerlijk maaltje op tafel staan. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |