Gevulde puntpaprika met tonijn

Gevulde puntpaprika met tonijn


4 personen

Puntpaprika's zijn heerlijk zoet van smaak en zijn perfect om te vullen. Van gehakt met groente tot quinoa, je kunt er van alles in doen. Lekker veelzijdig dus. Deze puntpaprika's zijn gevuld met tonijn. Superlekker! En het fijne is dat deze paprika's uit de oven in no time klaar zijn. Serveer met een salade en eventueel zoete aardappels en je hebt een heerlijk maaltje op tafel staan. Eet smakelijk! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Lindie Verdaasdonk-Kok
  • Annemiek Heiligers
  • Simone Heemskerk
  • Jeffrey Davidson
  • Gepke
  • Eva Versloot
  • Guusje van Lith
  • Madieke van der Zee
  • Wil Joop
  • Cvietje
Gevulde courgette tonno
 13
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Tonijn met bami
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Italiaans gevulde puntpaprika
 25
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Salade Nicoise
 7
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.