Gevulde quinoa pannenkoek
Pannenkoeken zijn ontzettend lekker om te vullen! Dan krijg je een soort wrapje, maar dan met een andere structuur. Deze pannekoekjes maakte ik van quinoameel, dat verkrijgbaar is bij de biowinkel. Ik vulde het met wat gewokte spinazie, een paar tomaatjes en wat ricotta. Superlekker en een hartstikke gezond gerechtje voor doordeweeks. Kun je nou geen quinoameel vinden? Boekweitmeel is ook prima!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |