Gevulde quinoa pannenkoek

Gevulde quinoa pannenkoek


2 personen

Pannenkoeken zijn ontzettend lekker om te vullen! Dan krijg je een soort wrapje, maar dan met een andere structuur. Deze pannekoekjes maakte ik van quinoameel, dat verkrijgbaar is bij de biowinkel. Ik vulde het met wat gewokte spinazie, een paar tomaatjes en wat ricotta. Superlekker en een hartstikke gezond gerechtje voor doordeweeks. Kun je nou geen quinoameel vinden? Boekweitmeel is ook prima!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.