Gevulde rollade van zeewolf
Deze rollade van zeewolf lijkt ingewikkeld om te maken maar dat is hij zeker niet. Met de zeewolf, rauwe ham en amandelen als hoofdingredienten is dit recept prima te maken voor een feestelijke avond!
Variatie: mocht je niet van zeewolf houden, vervang deze dan voor kalkoenfilet, de rauwe ham voor pancetta of ontbijtspek en de amandelen voor pistachenoten. De smaak zal er zeker niet minder van worden.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |