Gezonde appelmoescake

Bananabread is heerlijk, maar de bananafase is bij mij een beetje voorbij. Hoog tijd om een nieuw recept voor een gezonde cake te ontwikkelen dus! Omdat ik dol ben op de frisse smaak van appels, maakte ik een appelmoescake. Ik heb appelmoes zonder toegevoegde suiker gebruikt, want als je iets gezonds bakt dan wil je niet onnodig veel suiker. Je kunt de cake een paar dagen bewaren in een trommel of verpakt in aluminium folie, maar ik weet zeker dat hij heel snel op is!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |