Gezonde kruiden roomkaas

Snelle basis groentesoep


Kruidenkaas is heerlijk op een toastje of op een broodje. Nu kun je natuurlijk gemakkelijk gaan voor de kant-en-klare variant, maar zelf kruidenkaas maken is super makkelijk en misschien zelfs nog wel lekkerder. Volle kwark, knoflook, peterselie, bieslook en citroensap is alles wat je nodig hebt. Laat de nacht voordat je de kruidenkaas wilt maken de yoghurt uitlekken zodat er een romige substantie overblijft. Meng vervolgens de kruiden en knoflook er doorheen en klaar. Makkelijk toch? Geniet ervan. Bereidingstijd: 10 min, Wachttijd: 6 uur. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Steven Hofman
  • Bianca Janssen
  • Muriël Moraal
  • Joycewessels
  • Anouk van Zoonen
  • Cynthia van Henten
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.