Gingerbread tulband met witte chocola

Muffins met citroen en bramen


Met deze gingerbread tulband met witte chocolade kom je helemaal in de Kerstsfeer. Hij ziet er superleuk uit en is ook erg lekker. Zeker de moeite waard om deze eens te gaan bakken dus. Als je gasten krijgt is deze tulband ideaal. Hij is lekker groot, dus je kunt een flinke groep mensen van een plakje voorzien. Bij deze tulband is ervoor gekozen om te decoreren met hulstblaadjes en besjes, maar je kunt 'm natuurlijk decoreren zoals je zelf wilt. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.