Glutenvrij bananenbrood met kokos en citroen

Glutenvrij bananenbrood met kokos en citroen


Naast het feit dat bananenbrood heerlijk is, is het ook nog eens super simpel om er eentje te bakken. Het is een kwestie van alle ingrediënten bij elkaar voegen en in de oven te schuiven. En dit bananenbroodje met kokos en citroen is echt hemels! De citoen geeft en heerlijk frisse en zomerse touch aan het brood. Super als ontbijt, maar ook heerlijk om tussendoor van te snoepen. Klinkt goed toch? Hup, aan de slag dus! Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Renate Moerman
  • Aarkensteyn
  • Els Minjauw
  • Kris Timmerman
  • Manoek Broers
  • Chantal Mol
  • Cindy Osterop
  • Marijke Kijl
  • Ksegenhout
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.