Glutenvrij olijfbrood met zongedroogde tomaat

Glutenvrij olijfbrood met zongedroogde tomaat


Een glutenvrij brood is niet altijd simpel om te maken, voornamelijk omdat glutenvrij meel niet zo goed rijst en daardoor de neiging heeft om een beetje compact te blijven. Dit glutenvrije brood met olijven hoeft niet te rijzen; het mag compact blijven. Ideaal dus. Door de verse tijm, zongedroogde tomaten en de olijven, krijgt het brood een mooie Mediterraanse smaak. Heerlijk om 'kaal' van te smullen, maar ook super in combinatie met een lekkere tapenade. Enjoy!  

Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 45 min + 20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Fanny F Lay
  • Esmée Kramer
  • Dee Kay
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.