Glutenvrij pitabrood
Als je deze glutenvrije pita in de vriezer bewaard en even opwarmt in de oven, heb je altijd een basis klaar liggen voor een lekkere lunch of avondmaaltijd. Pita’s zijn namelijk super veelzijdig; je kunt ze vullen met gegrilde groenten en hummus, of met vlees uit de oven. En wat helemaal fijn is: de allerlekkerste pitabroodjes maak je gewoon zelf. Zo ook deze glutenvrije variant. Ideaal toch? Voorbereidingstijd: 20 min | Rijstijd: 30 min | Oventijd: 10 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |