Glutenvrije broodpudding

Glutenvrije broodpudding


Ingrediënten

  • 1 Schär classic wit brood
  • 1 appel
  • 1 tl kaneel
  • 400 ml melk
  • 2 eieren
  • 50 gr suiker
4 personen

Wie wordt er nu niet blij van een broodpudding? Het is eigenlijk gewoon een soort mega wentelteefje. Het is super gemakkelijk om te maken en zo ontzettend lekker! Wanneer je een glutenintolerantie hebt wordt het wat lastiger om een broodpudding te maken. Dat zou je misschien denken, maar niets is minder waar. Deze glutenvrije broodpudding met appel en kaneel is namelijk heerlijk en net zo gemakkelijk. All you need is glutenvrij brood van Schär, appel en kaneel en je kunt aan de slag. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Schär
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.