Glutenvrije en suikervrije koeken met bosbessen
Een lekkere koek als tussendoortje is natuurlijk altijd goed. Al helemaal als de koek heerlijke smeuig is en ook nog eens niet zo heel ongezond blijkt te zijn. Deze gluten,- en suikervrije koekjes met bosbessen bijvoorbeeld. Ze zijn ontzettend smaakvol en lekker smeuig. Knapperig zijn ze niet, maar wel lekker chewy en dat maakt ze ook bijzonder. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |