Glutenvrije gemberkoeken

Glutenvrije gemberkoeken


Deze grote glutenvrije gemberkoeken zijn een soort comfort food in koude tijden. Ze zijn niet mega knapperig, maar juist een beetje chewy.Een lekkere koek om bij je te hebben voor een hongermoment op kantoor, of gewoon bij een kop thee 's avonds op de bank. De koeken zijn op basis van havermeel en rijstmeel, maar je kunt er ook voor kiezen om te variëren met de meelsoorten. Je bakt de gemberkoeken in 20 minuten op 180 graden.

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Patrizia Esposito
  • Els Minjauw
  • Caroline Arends
  • Kris Timmerman
  • Hester Keuss
  • Arnella Miedema
Schär butterkeks en chocolix
SchärSchär
Schär butterkeks en chocolix

Een aantal jaar geleden was het best ingewikkeld als je een glutenintolerantie had. Tegenwoordig zijn er steeds meer glutenvrije producten op de markt en veel...

Lees meer
Glutenvrij genieten
SchärSchär
Glutenvrij genieten

Altijd gedacht je met een glutenintolerantie niet meer 'normaal' zou kunnen eten? Niets is minder waar. Er zijn genoeg glutenvrije opties die als vervanging...

Lees meer
Glutenvrij eten, hoe smaakt dat nou?
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.