Glutenvrije mango-mascarponetaart
Deze frisse mango-mascarponetaart is heerlijk zomers en geheel glutenvrij. Een heerlijke combinatie van zoet en fris. Doordat de bodem van deze taart is gemaakt van glutenvrije koekjes en de rest van de ingrediënten geen gluten bevat, is deze taart in zijn geheel glutenvrij. Maak de taart af met wat kokosflakes en munt en genieten maar. Je moet wel wat geduld hebben voor je van deze taart kunt genieten. Hij moet namelijk zo'n 3 uur opstijven in de koelkast, maar dat is het zeker waard! Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |