Glutenvrije mango-mascarponetaart

Glutenvrije mango-mascarponetaart


Deze frisse mango-mascarponetaart is heerlijk zomers en geheel glutenvrij. Een heerlijke combinatie van zoet en fris. Doordat de bodem van deze taart is gemaakt van glutenvrije koekjes en de rest van de ingrediënten geen gluten bevat, is deze taart in zijn geheel glutenvrij. Maak de taart af met wat kokosflakes en munt en genieten maar. Je moet wel wat geduld hebben voor je van deze taart kunt genieten. Hij moet namelijk zo'n 3 uur opstijven in de koelkast, maar dat is het zeker waard! Geniet ervan! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Fanny F Lay
  • Irma van Paridon-Prins
  • Wil Joop
  • Evelien van der Laan
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Schär
  • Arnella Miedema
  • Marjan Vlassak
  • Marinka Cramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.