Glutenvrije mini cheesecakes met salty caramel
Voor mensen met glutengevoeligheid of coeliakie kan een high tea of een feestje lastig zijn. Dit betekent vaak geen koekje bij de koffie, geen belegde toastjes of broodjes en dan hebben we het niet eens over taart of gebak gehad. Gelukkig zijn er genoeg smaakvolle oplossingen te bedenken. Neem bijvoorbeeld deze glutenvrije mini cheesecakes met salty caramel. Heerlijk voor bij de high-tea. Je moet wel wat geduld hebben, want de cakejes moeten minimaal 4 uur opstijven in de koelkast . Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |