Glutenvrije quesadilla met geitenkaas

Glutenvrije quesadilla met geitenkaas


2 personen

Quesadilla's zijn zo ongeveer de Mexicaanse variant op de Hollandse tosti. Veel lekkerder, dat wel, want je maakt ze met twee tortilla's en die vul je dan met kaas en andere ingredienten naar keuze. Ik maakte deze quesadilla's met kip, ui, paprika, geitenkaas en avocado, en dat was echt heerlijk! Omdat ik zelf geen gluten eet maakte ik ze met glutenvrije wraps, maar voor degene die daar geen last van hebben zijn gewone tortilla's natuurlijk ook prima.

 

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
  • vbrakel
  • Annerieke Westland
  • Anne van Doorn
  • Alwin Friedeman
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Anneke
  • Wilma de Planque
  • Shirley Beekmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.