Glutenvrije quesadilla met geitenkaas

Glutenvrije quesadilla met geitenkaas


Quesadilla's zijn zo ongeveer de Mexicaanse variant op de Hollandse tosti. Veel lekkerder, dat wel, want je maakt ze met twee tortilla's en die vul je dan met kaas en andere ingredienten naar keuze. Ik maakte deze quesadilla's met kip, ui, paprika, geitenkaas en avocado, en dat was echt heerlijk! Omdat ik zelf geen gluten eet maakte ik ze met glutenvrije wraps, maar voor degene die daar geen last van hebben zijn gewone tortilla's natuurlijk ook prima.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
  • vbrakel
  • Annerieke Westland
  • Anne van Doorn
  • Alwin Friedeman
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Anneke Vegter
  • Wilma de Planque
  • Shirley Van Der Have Beekmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.