Glutenvrije spaghetti met garnalen en romige avocadosaus

Glutenvrije spaghetti met garnalen en romige avocadosaus


2 personen

Heb je na een lange werk- of schooldag geen zin meer om uitgebreid te koken? Deze glutenvrije spaghetti met garnalen en een romige avocadosaus staat binnen 15 minuten op tafel. De combinatie spaghetti met garnalen en de avocadosaus is zó fijn! Het lekkere aan deze avocadosaus is dat ‘ie heerlijk fris smaakt door de kruiden, maar tegelijkertijd lekker romig van smaak is door de toevoeging van Alpro Rijst Cuisine. Een heerlijk gerecht met pure smaken. Eet smakelijk. 

 

Favoriet recept van

  • Toineghijsens
  • Judith Romijn
  • Christiana Vader
  • Foody redactie
  • Peter Pors
  • Alpro
  • Aline Tjin A Djie
  • Wil Joop
  • Sanne Hoefnagels
  • Livia De Guerre
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.