Glutenvrije tempura

Snelle basis groentesoep


Tempura is een Japans gerecht en tevens een manier van bereiden waarbij diverse ingrediënten in een beslag worden gedoopt en kort worden gefrituurd. Tempurabeslag bestaat uit bloem, ijskoud water, eigeel en maïzena. Dip wat courgette en grote garnalen in het tempurabeslag en frituur deze vervolgens kort lichtbruin gaar. Laat even uitlekken en serveer deze krokant gebakken tempura met een heerlijk sausje van ketjap, sojasaus en gember. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Brigitte Peters
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.