Gnocchi met Cavolo Nero

Gnocchi is heerlijk, maar vooral in combinatie met Cavolo Nero, ofwel, palmkool of Toscaanse boerenkool. Cavolo Nero heeft in tegenstelling tot de Hollandse boerenkool meer bite. Breng de palmkool op smaak met een uitje, knoflook en ansjovis. Garneer de gnochhi met cavolo nero voor het serveren ruim met Parmezaanse kaas en smullen maar! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |