Gnocchi met citroensaus en spinazie
Deze romige eenpans gnocchi met citroensaus en spinazie is helemaal top. Om het lekker lenteachtig te maken is er citroen, spinazie en lekker veel Parmezaan aan toegevoegd. Heerlijke combinatie. En extra leuk, dit gerecht staat binnen 20 minuten op tafel. Ideaal voor op een drukke doordeweekse dag.
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |