Gnocchi met spinazie en chorizo

Ingrediënten
Pasta is echt zo'n gerecht dat je zo makkelijk of moeilijk kan maken als je zelf wilt. Hoewel je eindeloos kunt varieren met sauzen en ingredienten is er toch één constante factor die eigenlijk altijd redelijk hetzelfde smaakt: de pasta zelf. Om ook daar eens een andere draai aan te geven kun je gnocci maken. In tegenstelling tot de meeste pasta's wordt het deeg voor deze pasta niet alleen met bloem maar ook met aardappel gemaakt. Dit gnoccirecept staat in een handomdraai op tafel en is toch heel gezond. Superlekker uit de oven met spinazie, chorizo en mozzarella: wat wil je nog meer?


Op LeukeRecepten.nl deel ik mijn passie en liefde voor koken. Laat je inspireren door de vele...
Volg Leukerecepten.nl
![]() |
Thaise Massaman curry met kip... |
![]() |
Rode Curry met kipballetjes |
![]() |
Plaattaart met witlof en geroo... |