Gnocchi met spinazie en chorizo
Pasta is echt zo'n gerecht dat je zo makkelijk of moeilijk kan maken als je zelf wilt. Hoewel je eindeloos kunt varieren met sauzen en ingredienten is er toch één constante factor die eigenlijk altijd redelijk hetzelfde smaakt: de pasta zelf. Om ook daar eens een andere draai aan te geven kun je gnocci maken. In tegenstelling tot de meeste pasta's wordt het deeg voor deze pasta niet alleen met bloem maar ook met aardappel gemaakt. Dit gnoccirecept staat in een handomdraai op tafel en is toch heel gezond. Superlekker uit de oven met spinazie, chorizo en mozzarella: wat wil je nog meer?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |