Gnocchi met spinazie en chorizo

Snelle basis groentesoep


3 personen

Pasta is echt zo'n gerecht dat je zo makkelijk of moeilijk kan maken als je zelf wilt. Hoewel je eindeloos kunt varieren met sauzen en ingredienten is er toch één constante factor die eigenlijk altijd redelijk hetzelfde smaakt: de pasta zelf. Om ook daar eens een andere draai aan te geven kun je gnocci maken. In tegenstelling tot de meeste pasta's wordt het deeg voor deze pasta niet alleen met bloem maar ook met aardappel gemaakt. Dit gnoccirecept staat in een handomdraai op tafel en is toch heel gezond. Superlekker uit de oven met spinazie, chorizo en mozzarella: wat wil je nog meer?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Irene van Waarde
  • Margrietha Dijkstra
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Tania van Huik
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.