Gnocchi puttanesca

Fresh & Easy: Gnocchi puttanesca


4 personen

Gnocchi, yum!! Deze aardappel-deegballetjes zijn het lekkerst wanneer ze, geheel tegen Italiaanse wetten in, krokant worden gebakken in olijfolie. Maar deze Gnocchi Puttanesca is minstens net zo lekker. Ziltig door de ansjovis, zurig door de kappertjes en pittig door de toevoeging van chilipeper. Maak het gerechtje af met wat Parmazaanse kaas en vers gehakte peterselie en smullen maar! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Foody redactie
Gnocchi carbonara
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Makkelijke Maaltijd: Gnocchi ‘n Cheese
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zoete aardappel gnocchi
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.