Granola maken
Granola is hot, hip, happening èn lekker. En het maken van je eigen granola is helemaal niet moeilijk. Door veel havervlokken, granen, noten en pitten te gebruiken is de granola vezelrijk en geeft het je lang een vol gevol. Je kunt granola in een luchtdichte pot wel een paar weken bewaren. Maak dus gerust een grote hoeveelheid in een keer. Dan hoef je 's ochtends slechts een schaaltje yoghurt te maken en je granola, eventueel aangevuld met fruit er door te scheppen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |