Gratin dauphinois
Er zullen maar weinig mensen zijn die een gratin dauphinois zullen afslaan. Veel zaliger dan aardappeltje met room, knoflook en kruiden wordt het niet. Oke vooruit, doe er stiekem kaas overheen. Dat mag dan wel niet volgens de conservatieve Fransen, maar het is wel zalig. Daarbij is het ook nog eens een handig gerecht als je veel eters hebt, je schuift het zo in de oven!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |