Hachee met sperziebonen
Hachee is een tradioneel stoofgerechtje met laurier die in Nederland vaak wordt gegeten op basis van rundvlees, uien en zuur. Het is heel gemakkelijk om te maken, maar je moet er wel wat geduld voor hebben. Het gerechtje moet namelijk ongeveer twee uur stoven. Serveer er lekker wat sperzieboontjes en aardappelpuree bij. Eet smakelijk!
Bereidingstijd: 30 min, Wachttijd: 120 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |