Halve kreeft met gesmolten boter

Voorgerecht: Halve kreeft met gesmolten boter


2 personen

Op zoek naar een bijzonder voorgerechtje om te serveren met het kerstdiner? Deze halve kreeft met een dressing van gesmolten boter is zeker een aanrader. Het ziet er erg luxe uit en is daarnaast helemaal niet zo super ingewikkeld om klaar te maken. Serveer de kreeft met een half citroentje, garneer met wat extra peterselie en smullen maar! Mocht je liever voor het hoofdgerecht kreeft kiezen, kies dan voor één kreeft per persoon of maak een Surf & Turf door er rood vlees bij te serveren.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl
Lobster roll
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Sardientjes van de BBQ
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.